phonenumber list top spammers
phonenumber list top spammers
Twitter Facebook
  1. Hippermans vermeldde onbekend met het nummer +442038075433

    De mensen achter dit nummer +442038075433 is firma, die in Londen is gevestigd. Ze bellen je te pas en te onpas. Knap irritant, temeer daar ik iedere keer probeer duidelijk te maken, dat ik hun diensten niet wil. Ze kennen zelfs je voornaam. Succes ermee.

Dit commentaar bij nummer +442038075433 verwijderen

Wanneer je een commentaar wilt verwijderen, vragen we je om in het kort een reden en je kontaktgegevens aan te geven. Zo is er bij onenigheden terugkoppeling mogelijk. Je ontvangt een e-mail, waarin je wordt gevraagd de verwijdering het commentaar te bevestigen. Mocht deze bevestiging niet volgen, dan wordt het commentaar de volgende dag automatisch teruggeplaatst. Ik heb nota genomen van de Privacy Policy. Ik ga ermee akkoord dat de informatie kan worden gebruikt voor het beantwoorden van de vraag of voor verdere vragen. Het verzoek wordt versleuteld via https naar de server gestuurd.


 
aanvaarden

Wij gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren en om de toegang tot onze website te analyseren. Individuele instellingen zijn mogelijk in de Privacy Policy. Details weergeven