phonenumber list top spammers
phonenumber list top spammers
Twitter Facebook
  1. Angrybird vermeldde rekencoach met het nummer 0103122201

    Het wordt echt belachelijk met de telefonische verkoop van energie. Ze kunnen geen informatie sturen per e-mail alleen een contract en als ze bellen hebben en ze vragen of men gelegen belt en je zegt 'dat ligt eraan waarover het gaat' hangt men gewoon de telefoon op. Als je terugbelt om hier wat over te zeggen krijg je een bandje dat aangeeft dat dit telefoonnummer alleen gebruikt wordt om te bellen en niet om gebeld te worden. Dit is toch de omgedraaide wereld.

Dit commentaar bij nummer 0103122201 verwijderen

Wanneer je een commentaar wilt verwijderen, vragen we je om in het kort een reden en je kontaktgegevens aan te geven. Zo is er bij onenigheden terugkoppeling mogelijk. Je ontvangt een e-mail, waarin je wordt gevraagd de verwijdering het commentaar te bevestigen. Mocht deze bevestiging niet volgen, dan wordt het commentaar de volgende dag automatisch teruggeplaatst. Ik heb nota genomen van de Privacy Policy. Ik ga ermee akkoord dat de informatie kan worden gebruikt voor het beantwoorden van de vraag of voor verdere vragen. Het verzoek wordt versleuteld via https naar de server gestuurd.


 
 
aanvaarden

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties te bieden en verkeer naar onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze social media partners, adverteerders en analisten. Details weergeven