phonenumber list top spammers
phonenumber list top spammers
Twitter Facebook
  1. Sien vermeldde MKB ENERGIECOLLECTIEF met het nummer 0103403016

    Iedere dag wel 6 meldingen dat ze gebeld hadden. Vanochtend teruggebeld. Ging om energie! Bellen om 8 uur sochtends maar ook gerust op zaterdagavond on 2100 uur! Mafkezen!!!

Dit commentaar bij nummer 0103403016 verwijderen

Wanneer je een commentaar wilt verwijderen, vragen we je om in het kort een reden en je kontaktgegevens aan te geven. Zo is er bij onenigheden terugkoppeling mogelijk. Je ontvangt een e-mail, waarin je wordt gevraagd de verwijdering het commentaar te bevestigen. Mocht deze bevestiging niet volgen, dan wordt het commentaar de volgende dag automatisch teruggeplaatst. Ik heb nota genomen van de Privacy Policy. Ik ga ermee akkoord dat de informatie kan worden gebruikt voor het beantwoorden van de vraag of voor verdere vragen. Het verzoek wordt versleuteld via https naar de server gestuurd.


 
 
aanvaarden

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties te bieden en verkeer naar onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze social media partners, adverteerders en analisten. Details weergeven