phonenumber list top spammers
phonenumber list top spammers
Twitter Facebook

0107109437 van Rotterdam

Klik op de kaart om te vergroten

Rating voor 0107109437

6
Naam / Bedrijf: DNB (3) onbekend (16) 0107109437 (3) idem (2) http://www.dnb-nederland.nl/ (2) dnb-nederland (2) VnhaynsGIsFSJJov (1) Dnb Nederland (1) nummer accuratie check (1) DNB-Nederland (1) www.dnb-nederland.nl (1) meer....
Gesprekstypen: onbekend (16) meer....
Commentaren: 36 (verwijderd:57)
Inschatting: neutraal, licht negatief (tellows Score 6)
Controleer de oproep kritisch

Telefoonnummer details

Stad: Rotterdam - Nederland
Telefoonnummer: 010-7109437
Internationaal: +31107109437
Adres: Details
Eigenaar en Adres:
te weten komen
Alle informatie wordt gegeven zonder garantie!

Stuur rating en bloknummer in

Als u eenmaal bent ingelogd, kunt u op al uw telefoons eenmaal beoordeelde bellers identificeren en blokkeren. U helpt de community ook met uw waardering van het nummer!

Gegeven ratings aan 0107109437

Beoordeling indienen
 1. Jap meldde het nummer 0107109437 als onbekend

  Weet iemand de juiste contactgegevens om aan te geven dat ik niet gediend ben van deze telefoonterreur?!

  Jeroen gereageerd 2012-08-07 13:51:49
  Contact gegevens zie onder.

  Inmiddels ook bij de opta en kvk gemeld.

  na vaak terugbellen kreeg ik bandje waar ze in vertelde wie ze waren. zo ben ik op de site gekomen.

  D&B Customer Service
  Tel: +31 (0)10 710 95 60
  [email protected]
  Marike gereageerd 2012-08-09 17:18:28
  D&B Customer Service gebeld op 010 710 95 60 . Deze dame hield me aan het lijntje, zei mijn nummer niet te kunnen verwijderen uit hun bestand, zij samen te werken met Kvk waar mijn nummer staat en dat ik hun moest bellen, of ik dan niet meer gebeld wilde worden door mijn klanten en nog veel meer uitlatingen. Ik heb vermeld dat ik bij bel-me-niet regegisteerd sta en heb aangedrongen op het verwijderen van mijn tel.nr uit hun bestand. Daarnaast klacht ingediend bij http://www.consuwijzer.nl/content.jsp?objectid=24532; allen doen dit is de officiele weg om ze boetes op te leggen voor hun acties, doen!
 2. Marcel van Thuijl meldde het nummer 0107109437 als onbekend

  Ik werd ook net gebeld met de mededeling dat ik niets hoef te doen en dat het een check van mijn telefoonnummer was. Nemen ze mijn naam op en wordt dat dan gebruikt? Weet iemand dat?

 3. Tsead meldde onbekend met het nummer 0107109437 als een telefoonnummer betrouwbaar

  Wordt gebeld met de mededeling dat het telefoonnummer gecontroleerd moet worden. Hoeven niets te doen.
  Zeer vreemd

  matty gereageerd 2012-07-27 19:50:59
  Ja ik net precies het zelfde.

  heel vreemd, maar ik ga er achter komen. En ze zullen het horen!
 4. igVuteCFsz meldde VnhaynsGIsFSJJov met het nummer 0107109437 als een telefoonnummer betrouwbaar

  Ahhh … mooi!De eerste keer dat ik geefnteresseerd werd in kenkberasening was nogal poebtisch, het was naar aanleiding van de woorden in het liedje ‘’ van Gordon Sumner (Sting).Is het spelletje dat Tim noemt niet te verslaan? Daar lijkt het wel op. De computer heeft meer data dan iemand kan onthouden, en omdat logica impliceert dat er een patroon is, verslaat hij de mens die logica gebruikt met gemak. Het is zoals een jachtluipaard dat simpelweg sneller kan rennen dan de gazelle.Is de computer dus niet te verslaan?Dat hangt er vanaf hoe je het bekijkt. Als je een paar keer doelbewust verliest, kan je na drie keer verliezen met zekerheid de winnende keuze bepalen. Als die ronde voor jou de enige belangrijke ronde is, bereik je toch je doel.Ook in het dierenrijk vind je dit terug. Zo verwacht een insect simpelweg niet dat een traag kruipende kameleon zo’n snelle tong heeft … totdat het te laat is.Ik vraag me wel eens af wie er evolutionair gezien het eerst was, het jachtluipaard, of de kameleon?

 5. Marike meldde onbekend met het nummer 0107109437 als een Aggressieve reclame

  D&B Customer Service gebeld op 010 710 95 60. Deze dame hield me aan het lijntje, zei mijn nummer niet te kunnen verwijderen uit hun bestand, zij samen te werken met Kvk waar mijn nummer staat en dat ik hun moest bellen, of ik dan niet meer gebeld wilde worden door mijn klanten en nog veel meer uitlatingen. Ik heb vermeld dat ik bij bel-me-niet regegisteerd sta en heb aangedrongen op het verwijderen van mijn tel.nr uit hun bestand. Daarnaast klacht ingediend bij http://www.consuwijzer.nl/content.jsp?objectid=24532; allen doen dit is de officiele weg om ze boetes op te leggen voor hun acties, doen!

 6. Natalia meldde DNB met het nummer 0107109437 als een Telefoonterreur

  Ik werd gisteren ook door dit bedrijf gebeld en kwam zodoende op deze site terecht, want ik verstond er niet veel van en wilde weten wie het was.
  Ik heb meteen info bij de rijksoverheid gezocht over het bel-me niet-register en naast consumenten mogen ook eenmansbedrijven niet zomaar gebeld worden als je in het register staat ingeschreven. Je kunt er dus iets tegen doen, als je toch gebeld wordt.
  Kijk voor meer info op:

  http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/telefonie/bel-me-niet-register-voor-telemarketing

 7. Roosje meldde 0107109437 met het nummer 0107109437 als een Telefoonterreur

  Ook vandaag mocht ik een telefoontje van dit nummer ontvangen. Heb niet opgenomen maar ze kregen mijn voicemail. Heel irritant dat dit zomaar kan gebeuren. En zeer zeker onpersoonlijk, een computer die je amper kan verstaan!

 8. Tessa meldde idem met het nummer 0107109437 als een Telefoonterreur

  Ik schrik echt enorm van de geposte stukken. Ik ben net ook gebeld, maar niet opgenomen. Zal wel niets uitmaken want hij maakt contact met de voicemail. Zou grote drama zijn voor me zakelijk gezien als dit mobiele nummer in telemarketingmachines terecht zou komen.. Voor de consument is dit "redelijk goed geregeld" maar als je eenmaal zakelijk aan je tel nummer hebt gekoppeld hoeven ze hem volgens mij niet langs het bel me niet register te halen, toch?

 9. Tessa meldde idem met het nummer 0107109437 als een Telefoonterreur

  Ik schrik echt enorm van de geposte stukken. Ik ben net ook gebeld, maar niet opgenomen. Zal wel niets uitmaken want hij maakt contact met de voicemail. Zou grote drama zijn voor me zakelijk gezien als dit mobiele nummer in telemarketingmachines terecht zou komen.. Voor de consument is dit "redelijk goed geregeld" maar als je eenmaal zakelijk aan je tel nummer hebt gekoppeld hoeven ze hem volgens mij niet langs het bel me niet register te halen, toch?

 10. Aux meldde het nummer 0107109437 als Dnb Nederland

  Ik kreeg hetzelfde onzinmailtje terug:

  In de meer dan 100 jaar dat Dun & Bradstreet in Nederland gevestigd is, hebben wij een omvangrijke database opgebouwd met zakelijke informatie. Deze informatie wordt continu bijgewerkt en verrijkt met informatie uit openbare registers zoals het Handelsregister van de Kamer van Koophandel, het Kadaster en informatie die wij verkrijgen van derden. Dun & Bradstreet is als handelsinformatiebureau dan ook gerechtigd, overeenkomstig de geldende wet- en regelgeving, om deze informatie te gebruiken en beschikbaar te stellen aan derden.

  De informatie in onze database heeft betrekking op ondernemingen. Dun & Bradstreet waakt continu over de kwaliteit van de opgeslagen data. Zo hebben wij recent alle telefoonnummers die in onze database zijn opgeslagen, uitgebeld om na te gaan of het telefoonnummer nog in gebruik is. Om die reden hebben alle in Nederland gevestigde ondernemingen van ons een geautomatiseerde oproep ontvangen via een computersysteem. Deze oproep kan genegeerd worden.

  Ik hoop u hiermee voldoende geinformeerd te hebben.

  Met vriendelijke groet,
  Monika Sharma

  ------------

  Met andere woorden: ze verdienen geld met hun ongetwijfeld enorme bestanden, en hebben schijt aan mensen die daar niet in willen staan. Bah.

  Komt waarschijnlijk door inschrijving bij de KvK. Heb daar ook al eens gevraagd of ze mijn telefoonnummer willen verwijderen, maar dat doen ze dus niet. Heb eeuwig spijt dat ik me ooit heb ingeschreven met mijn privénummer...

 11. Leo meldde http://www.dnb-nederland.nl/ met het nummer 0107109437 als een Telefoonterreur

  ook ik gebeld door 0107109437
  heel verveld dus maar even hetzelfde gedaan maar dan de telefoniste even gebeld 010-7109400 even net gedaan als zij doen een keertje of wat terug bellen en zeggen dat het geen verkoop gesprek is, vinden ze heel vervelend, ik vind het dan opeens heel leuk. ook nog even gebeld met de klanten service daar melden ze dat je in het handelsregister staat en daarom gebeld wordt, als ik in het handels register sta wil dat nog niet zeggen dat ik gebeld wil worden.:-( daarom maar even aangekondigd dat ik het zelfde ga doen als ze me net verwijderen willen ze niet dus maar met gelijke toon bestrijden roep dus iedereen op ook gewoon een keertje of 10 de receptioniste te bellen dat het geen verkoop gesprek is maar dat je het heel vervelend vind worden ze gek gebeld dan nog maar even kijken of de praktijken door blijven gaan.

 12. ITman meldde 0107109437 met het nummer 0107109437 als een Telefoonterreur

  zo ff spam bericht verzonden via hun contact pagina:
  http://www.dnb-nederland.nl/over-dnb/contact

 13. Laura meldde het nummer 0107109437 als onbekend

  Ook ik (regio Amsterdam) ben gebeld door dit nummer. Ik ben freelancer en sta ingeschreven bij de KvK, ongetwijfeld komen ze zo aan mijn nummer. Het is een check of dit nummer nog in gebruik is en bij wie. Maar de melding gaat zo snel dat je geen idee hebt wie of wat het was. Heel erg irritant en wie geeft ze het recht om dit te doen?

 14. hbt meldde DNB met het nummer 0107109437 als een Telemarketeer

  Wellicht een idee om ze zelf eens te spammen bij hun klanten service:

  [email protected]

  :-)

 15. hbt meldde DNB met het nummer 0107109437 als een Telemarketeer

  Heb een mail gestuurd naar die eikels en kreeg het volgende retour:

  In de meer dan 100 jaar dat Dun & Bradstreet in Nederland gevestigd is, hebben wij een omvangrijke database opgebouwd met zakelijke informatie. Deze informatie wordt continu bijgewerkt en verrijkt met informatie uit openbare registers zoals het Handelsregister van de Kamer van Koophandel, het Kadaster en informatie die wij verkrijgen van derden. Dun & Bradstreet is als handelsinformatiebureau dan ook gerechtigd, overeenkomstig de geldende wet- en regelgeving, om deze informatie te gebruiken en beschikbaar te stellen aan derden.

  De informatie in onze database heeft betrekking op ondernemingen. Dun & Bradstreet waakt continu over de kwaliteit van de opgeslagen data. Zo hebben wij recent alle telefoonnummers die in onze database zijn opgeslagen, uitgebeld om na te gaan of het telefoonnummer nog in gebruik is. Om die reden hebben alle in Nederland gevestigde ondernemingen van ons een geautomatiseerde oproep ontvangen via een computersysteem. Deze oproep kan genegeerd worden.

  Ik hoop u hiermee voldoende geinformeerd te hebben.

  Met vriendelijke groet,
  Monika Sharma

 16. Jolanda meldde het nummer 0107109437 als onbekend

  Net ook gebeld door dit nummer op mijn mobiele telefoon, ondanks dat ik in het bel me niet register sta (en zelden tot nooit wordt lastig gevallen). Ik heb nog nooit van DNB gehoord en heb geen idee hoe zij aan mijn nummer komen, laat staan waarom ik in hun database voorkom. Ik hoop dat dit bedrijf of wat het ook is wordt aangepakt.

 17. Josee A meldde het nummer 0107109437 als onbekend

  Dit telefoontje wordt gepleegd door Dun&Bradstreet. Ik heb ze gebeld en aangegeven dat ik telefoontje als erg onplezierig heb ervaren omdat het flink onrust opwekte (bang voor scam).
  Dit telefoontje is dus behalve ergelijk niet ernstig.

 18. Tom meldde het nummer 0107109437 als onbekend

  vaag, werd net door dit nummer gebeld en zie hier een hele lijst met zelfde verhalen, niet opgenomen, als het belangrijk is hebben ze 112 nodig niet mij.

 19. Heerhugowaard meldde nummer accuratie check met het nummer 0107109437 als een Telefoonterreur

  de laatste 3/4 dagen werd ik opeens elke dag gebeld door een afgeschermd nummer. Op de 2de dag nam ik op. Het bleek weer om die achterlijke hotelvouchers te gaan. Gezegd dat ik geen interesse had, hun een fijne dag gewenst en opgehangen.. Vandaag (10 minuten geleden) werd ik dus gebeld door dit nummer. Voor mij een onbekend nummer. Opgenomen met enkel "Hallo" en een computer antwoordde iets van: "Goededag, dit is een nummer accuratie check. u hoeft verder niets te doen... etc" dan weet je dus alweer genoeg, gewoon weer ingetrapt! Bereid je maar alvast voor dat die telefoon vaker voor bullshit gaat rinkelen!

  terwijl ik als sinds het "bel me niet register" bestaat er in sta!

  Of de regels zijn laatst veranderd waar ik niks van af weet, of er iemand heeft weer bepaalde mazen ondekt (zoals bijvoorbeeld het verhaal dat je ooit een product te hebt gekocht, gerelateerd aan de service waarvoor diegene nu belt).. Of er gaan bedrijven gewoon weer behoorlijk buiten het boekje! crisis?

  Hier moet echt wat tegen gebeuren!!!
  En om ze te zien branden, wil ik best wat vrije tijd voor opgeven!

  Tips?

 20. Den meldde het nummer 0107109437 als DNB-Nederland

  Werd mobiel gebeld, maar nam niet op. Heb met vaste lijn waar geen nummer zichtbaar bij is terug gebeld en kreeg ook een bandje over een telefoonnummercheck. Erg raar. Om nogmaals te beluiteren heb ik nogmaals gebelt, maar kreeg geen bandje meer en de verbinding werd verbroken. WAT IS DIT??

 21. hbt meldde http://www.dnb-nederland.nl/ met het nummer 0107109437 als een Telemarketeer

  Ik heb teruggebeld naar het nummer en het blijkt http://www.dnb-nederland.nl/ te zijn.

  Ze zijn bezig om te controleren of de telefoonnummers in hun database staan nog steeds bestaan.

  Ik heb hier een klacht ingedient:

  https://forms.consuwijzer.nl/content.jsp?objectid=11256

  Kan je je voorstellen dat iedereen zijn database op deze manier aat controleren?

 22. Kees meldde het nummer 0107109437 als onbekend

  Niet opgenomen. Net gebeld door dit nummer.

 23. Ramon meldde het nummer 0107109437 als onbekend

  Hoe weet je dat het http://www.dnb-nederland.nl/ is die jou gebeld heeft?

 24. Mjon86 meldde het nummer 0107109437 als onbekend

  Na een aantal keren mijn naam genoemd te hebben, heb ik hem maar weer weggedrukt, net op het moment dat ik wat dacht te horen van de andere kant. Vreemd dit. Ik woon trouwens in provincie Groningen, dus het lijkt erop dat het hele land door gaat.

 25. Jeroen meldde dnb-nederland met het nummer 0107109437 als een Oplichting

  Ze zeggen een betrouwbare partner van de KvK te zijn. En ze verstrekken gegevens over de credietwaardigheid van je bedrijf. ze zeggen met veel leveranciers samen te werken en daar de facturen van te ontvangen om zo jou credietwaardigheid uit te rekenen.

  D&B Customer Service
  Tel: +31 (0)10 710 95 60
  [email protected]

 26. Bla meldde www.dnb-nederland.nl met het nummer 0107109437 als een Telefoonterreur

  Het lijkt om onderzoek te gaan of een bepaald nummer nog actief is. Een computer geeft respons dat het telefoonnummer gecontroleerd moet worden.
  Het enige dat kan werken is een klacht melden bij de Opta (www.opta.nl).

 27. Lonk meldde het nummer 0107109437 als onbekend

  Mobiel gebeld. bij een voor mij onbekend nummer doe ik altijd eerst een check.
  Bedrijf is dus niet te achterhalen. Heel vreemd.

 28. marte meldde onbekend met het nummer 0107109437 als een Telefoonterreur

  Het lijkt een computer te zijn die checkt of de nummers die ze bellen inderdaad bestaan. Van iedereen die heeft opgenomen weten ze dat nu dus.

 29. Jeroen meldde dnb-nederland met het nummer 0107109437 als een Telemarketeer

  Ik wil niet door dit soort bedrijven worden gebeld.
  Hoe komen ze aan je nummer?

  www.dnb-nederland.nl/

 30. Leo meldde het nummer 0107109437 als onbekend

  mobiel gebeld, geen bericht achtergelaten. teruggebeld maar de hoorn werd er op gegooid. vreemd

 31. MaggieB meldde het nummer 0107109437 als onbekend

  Ben ook om 18u30 gebeld. Liep toen in Hoofddorp (niet mijn woonplaats). Vraag aan de andere ontvangers: in welke regio waren jullie? Ik vraag me af of het per regio gaat of dat iedereen verspreid door het land gebeld wordt.

 32. frits schrijves meldde het nummer 0107109437 als onbekend

  werd mobiel gebeld geen bericht achtergelaten

 33. Markie meldde het nummer 0107109437 als 0107109437

  Ik werd net ook gebeld door dit nummer, en kreeg een soort computer aan de lijn. Heel vaag, nog nooit meegemaakt dit.


Moeten ik een opmerking achterlaten?
Je bent met dit nummer gebeld en weet meer over diegene die je gebeld heeft, dan is het antwoord ja!
Uw rating geeft het telefoonnummer en de beller publiekelijk weer in ons telefoonboek. Je zorgt er zo langdurig voor dat vervelende telefoontjes tot het verleden behoren. Velden met   dienen verplicht te worden ingevuld. Meer informaties vind je op tellows-Blog.
Nieuw commentaar bij Aantal 0107109437Ik wil graag geïnformeerd worden over veranderingen bij dit nummer.

 
Mogelijke spellingen voor het nummer 0107109437
 • (010)7109437
 • 010-7109437
 • 0031107109437
 • (003110)7109437
 • 003110/7109437
 • 003110-7109437
 • +31107109437
 • +31 10 7109437
 • +3110/7109437
 • +3110-7109437

Verdeling van gesprekstypen en namen van bellers in de beoordelingen

onbekend
16 berichten
Telefoonterreur
9 berichten
Telemarketeer
4 berichten
telefoonnummer betrouwbaar
2 berichten
Aggressieve reclame
1 berichten
Oplichting
1 berichten
onbekend
16 berichten
DNB
3 berichten
0107109437
3 berichten
idem
2 berichten
http://www.dnb-nederland.nl/
2 berichten
Andere dnb-nederland(2) VnhaynsGIsFSJJov (1) Dnb Nederland (1) nummer accuratie check (1) DNB-Nederland (1) www.dnb-nederland.nl (1)

Andere nummers die aan de beller "DNB" zijn toegekend.

DNB Uitgeverij van de 0598221942 met een 8 beoordeeld op 19 nov. 2019 13:35:02
Willen bedrijfsvermelding verkopen in verschillende voorlich... Verdere 1 beoordelingen!
aanvaarden

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties te bieden en verkeer naar onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze social media partners, adverteerders en analisten. Details weergeven