phonenumber list top spammers
phonenumber list top spammers
Twitter Facebook
  1. Marcel van Thuijl vermeldde onbekend met het nummer 0107109437

    Ik werd ook net gebeld met de mededeling dat ik niets hoef te doen en dat het een check van mijn telefoonnummer was. Nemen ze mijn naam op en wordt dat dan gebruikt? Weet iemand dat?

Dit commentaar bij nummer 0107109437 verwijderen

Wanneer je een commentaar wilt verwijderen, vragen we je om in het kort een reden en je kontaktgegevens aan te geven. Zo is er bij onenigheden terugkoppeling mogelijk. Je ontvangt een e-mail, waarin je wordt gevraagd de verwijdering het commentaar te bevestigen. Mocht deze bevestiging niet volgen, dan wordt het commentaar de volgende dag automatisch teruggeplaatst. Ik heb nota genomen van de Privacy Policy. Ik ga ermee akkoord dat de informatie kan worden gebruikt voor het beantwoorden van de vraag of voor verdere vragen. Het verzoek wordt versleuteld via https naar de server gestuurd.


 
 
aanvaarden

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties te bieden en verkeer naar onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze social media partners, adverteerders en analisten. Details weergeven