phonenumber list top spammers
phonenumber list top spammers
Twitter Facebook
  1. Marike vermeldde onbekend met het nummer 0107109437

    D&B Customer Service gebeld op 010 710 95 60. Deze dame hield me aan het lijntje, zei mijn nummer niet te kunnen verwijderen uit hun bestand, zij samen te werken met Kvk waar mijn nummer staat en dat ik hun moest bellen, of ik dan niet meer gebeld wilde worden door mijn klanten en nog veel meer uitlatingen. Ik heb vermeld dat ik bij bel-me-niet regegisteerd sta en heb aangedrongen op het verwijderen van mijn tel.nr uit hun bestand. Daarnaast klacht ingediend bij http://www.consuwijzer.nl/content.jsp?objectid=24532; allen doen dit is de officiele weg om ze boetes op te leggen voor hun acties, doen!

Dit commentaar bij nummer 0107109437 verwijderen

Wanneer je een commentaar wilt verwijderen, vragen we je om in het kort een reden en je kontaktgegevens aan te geven. Zo is er bij onenigheden terugkoppeling mogelijk. Je ontvangt een e-mail, waarin je wordt gevraagd de verwijdering het commentaar te bevestigen. Mocht deze bevestiging niet volgen, dan wordt het commentaar de volgende dag automatisch teruggeplaatst. Ik heb nota genomen van de Privacy Policy. Ik ga ermee akkoord dat de informatie kan worden gebruikt voor het beantwoorden van de vraag of voor verdere vragen. Het verzoek wordt versleuteld via https naar de server gestuurd.


 
 
aanvaarden

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties te bieden en verkeer naar onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze social media partners, adverteerders en analisten. Details weergeven