Humankind - Kinderdagverblijf De Kleine Burcht

0316215110 / +31316215110

Contact gegevens

Telefoonnummer: ‎0316215110
Eigenaar en Adres:
Humankind - Kinderdagverblijf De Kleine Burcht
Babborgaplein 3-c 6909 DW Babberich
Stad: Zevenaar - Nederland
meer details Website
Alle informatie wordt gegeven zonder garantie!

Kaart bekijken

Klik op de kaart om te vergroten

Humankind - Kinderdagverblijf De Kleine Burcht

Onze locatie, in Kulturhus De Borg, is een plek vol aandacht voor kinderen van nul tot vier jaar. We werken nauw samen met inpandige basisschool Sint Franciscus. Elke dag staan onze enthousiaste pedagogisch medewerksters klaar om jouw kind een gezellige en leerzame tijd te bieden. Door de vele mogelijkheden binnen het gebouw krijgen kinderen bij ons letterlijk de ruimte om zich te ontwikkelen en zichzelf te zijn. Bij ons kinderdagverblijf is er elke dag wat te beleven.

Inschatting: Het is een commercieel telefoonnummer

Phone number 0316215110 has further entries! Search here for regional information for Humankind - Kinderdagverblijf De Kleine Burcht:
 
 

Nieuw commentaar op 0316215110Ik wil graag geïnformeerd worden over veranderingen bij dit nummer.

 
Moeten ik een opmerking achterlaten?
Je bent met dit nummer gebeld en weet meer over diegene die je gebeld heeft, dan is het antwoord ja!
Uw rating geeft het telefoonnummer en de beller publiekelijk weer in ons telefoonboek. Je zorgt er zo langdurig voor dat vervelende telefoontjes tot het verleden behoren. Meer informaties vind je op tellows-Blog. Als je een beoordeling geeft van een bedrijfsnummer en je bent zelf de houder van de telefoonnummer of je kent details over het bedrijf, klik hier special bedrijfsgegevens.

Meer bedrijven in Zevenaar

bedrijven in Nederland

Meest gezochte telefoonnummers in 0316 (Zevenaar)
Aanvaarden

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties te bieden en verkeer naar onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze social media partners, adverteerders en analisten. Details weergeven