phonenumber list top spammers
phonenumber list top spammers
Twitter Facebook
  1. Ruud vermeldde Nederlands Inkoop Collectief?? met het nummer 0702170601

    Meneer wilde vrijblijvend een aanbod doen voor energiecontract. Vroeg vervolgens telefonisch veel gegevens, ook rekeningnr. en naam rekeninghouder. Zou in een bandopname worden herhaald zodat je akkoord kon geven. Akkoord op het voorstel een offerte op 6 februari te mogen ontvangen?? Ik denk heel simpel: stuur eerst maar een offerte en dan kijk ik wel. Heb hem gevraagd e.e.a. eerst te mailen. Dat heeft hij gedaan en daarin staat als eerste het volgende: "Machtig ons: Door samen met duizenden andere ondernemers voor u te laten onderhandelen bent u voordeliger uit. Het enige wat u hoeft te doen is ons toestemming te geven om namens u te onderhandelen en een overeenkomst aan te gaan." Niks vrijblijvends dus! Zeer verdacht.

Dit commentaar bij nummer 0702170601 verwijderen

Wanneer je een commentaar wilt verwijderen, vragen we je om in het kort een reden en je kontaktgegevens aan te geven. Zo is er bij onenigheden terugkoppeling mogelijk. Je ontvangt een e-mail, waarin je wordt gevraagd de verwijdering het commentaar te bevestigen. Mocht deze bevestiging niet volgen, dan wordt het commentaar de volgende dag automatisch teruggeplaatst. Ik heb nota genomen van de Privacy Policy. Ik ga ermee akkoord dat de informatie kan worden gebruikt voor het beantwoorden van de vraag of voor verdere vragen. Het verzoek wordt versleuteld via https naar de server gestuurd.


 
 
Aanvaarden

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties te bieden en verkeer naar onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze social media partners, adverteerders en analisten. Details weergeven