phonenumber list top spammers
phonenumber list top spammers
Twitter Facebook
  1. Kim vermeldde onbekend met het nummer 0702170601

    Inderdaad op agressieve manier benaderd. Na meerdere keren aangegeven te hebben niet akkoord te gaan, nu maar aangegeven dat mijn bedrijf niet meer bestaat. Haar antwoord was, ohh dan hebben we de verkeerde gegevens. Klaarblijkelijk doen ze echt alleen een aanbod als je zakelijk bent. Dus wil je van het terreur af, geef aan dat je bedrijf niet meer bestaat.

Dit commentaar bij nummer 0702170601 verwijderen

Wanneer je een commentaar wilt verwijderen, vragen we je om in het kort een reden en je kontaktgegevens aan te geven. Zo is er bij onenigheden terugkoppeling mogelijk. Je ontvangt een e-mail, waarin je wordt gevraagd de verwijdering het commentaar te bevestigen. Mocht deze bevestiging niet volgen, dan wordt het commentaar de volgende dag automatisch teruggeplaatst. Ik heb nota genomen van de Privacy Policy. Ik ga ermee akkoord dat de informatie kan worden gebruikt voor het beantwoorden van de vraag of voor verdere vragen. Het verzoek wordt versleuteld via https naar de server gestuurd.


 
 
Aanvaarden

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties te bieden en verkeer naar onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze social media partners, adverteerders en analisten. Details weergeven