phonenumber list top spammers
phonenumber list top spammers
Twitter Facebook
  1. slachtoffer vermeldde edr ? met het nummer 0704525392

    Bellen me op met de mededeling dat ik een onbetaalde rekening 1000 euro heb openstaan van hen opdrachtgever Ziggo. Ondanks dat ik nooit eerder Ziggo heb ggehad, en uiteraard dus niet eens in hen bestand voorkwam, blijft EDR volhouden dat ik moet betalen..laat het natuurlijk erop aankomen, en stap desnoods naar de rechter.

Dit commentaar bij nummer 0704525392 verwijderen

Wanneer je een commentaar wilt verwijderen, vragen we je om in het kort een reden en je kontaktgegevens aan te geven. Zo is er bij onenigheden terugkoppeling mogelijk. Je ontvangt een e-mail, waarin je wordt gevraagd de verwijdering het commentaar te bevestigen. Mocht deze bevestiging niet volgen, dan wordt het commentaar de volgende dag automatisch teruggeplaatst. Ik heb nota genomen van de Privacy Policy. Ik ga ermee akkoord dat de informatie kan worden gebruikt voor het beantwoorden van de vraag of voor verdere vragen. Het verzoek wordt versleuteld via https naar de server gestuurd.


 
 
Aanvaarden

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties te bieden en verkeer naar onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze social media partners, adverteerders en analisten. Details weergeven