phonenumber list top spammers
phonenumber list top spammers
Twitter Facebook
  1. Eusie vermeldde EDR/Vesting Finance met het nummer 0704525392

    EDR-incasso probeert al sinds jaren een onterechte incasso van de KPN(door deze doorverkocht vlgs KPN medewerker) te vorderen. Voorheen was het Vesting Finance. Ze proberen je bang te maken, dit duurt echter al 3 jaar. Probeer ze aan de lijn te houden, ga het dossiernr "opzoeken" etc., ben het er niet mee eens , totdat ze er achter komen dat het meer kost dan opleverd en er tabak van krijgen. Bellen bijna altijd onder kantooruren.

Dit commentaar bij nummer 0704525392 verwijderen

Wanneer je een commentaar wilt verwijderen, vragen we je om in het kort een reden en je kontaktgegevens aan te geven. Zo is er bij onenigheden terugkoppeling mogelijk. Je ontvangt een e-mail, waarin je wordt gevraagd de verwijdering het commentaar te bevestigen. Mocht deze bevestiging niet volgen, dan wordt het commentaar de volgende dag automatisch teruggeplaatst. Ik heb nota genomen van de Privacy Policy. Ik ga ermee akkoord dat de informatie kan worden gebruikt voor het beantwoorden van de vraag of voor verdere vragen. Het verzoek wordt versleuteld via https naar de server gestuurd.


 
 
Aanvaarden

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties te bieden en verkeer naar onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze social media partners, adverteerders en analisten. Details weergeven