phonenumber list top spammers
phonenumber list top spammers
Twitter Facebook
  1. Anoniem vermeldde Onbekend maar storend met het nummer 0765795977

    Erg storend net gebeld door ene Fatih of iets dergelijks en hij stelde niet eens de gelegenheidsvraag die verplicht is in de telemarketing, hij wees mij ook niet op mijn rechten in de telemarketing (Bel-me-niet register en Recht van verzet) hij was ook onduidelijk waarvoor hij belde. Ik denk een of andere oplichtingsclub.

Dit commentaar bij nummer 0765795977 verwijderen

Wanneer je een commentaar wilt verwijderen, vragen we je om in het kort een reden en je kontaktgegevens aan te geven. Zo is er bij onenigheden terugkoppeling mogelijk. Je ontvangt een e-mail, waarin je wordt gevraagd de verwijdering het commentaar te bevestigen. Mocht deze bevestiging niet volgen, dan wordt het commentaar de volgende dag automatisch teruggeplaatst. Ik heb nota genomen van de Privacy Policy. Ik ga ermee akkoord dat de informatie kan worden gebruikt voor het beantwoorden van de vraag of voor verdere vragen. Het verzoek wordt versleuteld via https naar de server gestuurd.


 
 
aanvaarden

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties te bieden en verkeer naar onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze social media partners, adverteerders en analisten. Details weergeven