phonenumber list top spammers
phonenumber list top spammers
Twitter Facebook
  1. Drost vermeldde iets met "bedrijfsgegevens" met het nummer 0854890836

    Moeilijk te verstane mevrouw vertelt dat ik al een jaar op hun website sta met mijn gegevens en dat ter waarde van 390 euro. Ze belt mij met de vraag of mijn gegevens nog kloppen. Ik heb gezegd dat ik daar geen toestemming voor gegevens heb en ook nooit een factuur van gehad heb. Ze geeft aan dat de factuur nog komt. Ik heb het gesprek afgekapt met de mededeling dat ze mijn gegevens eraf moeten halen en heb opgehangen!

Dit commentaar bij nummer 0854890836 verwijderen

Wanneer je een commentaar wilt verwijderen, vragen we je om in het kort een reden en je kontaktgegevens aan te geven. Zo is er bij onenigheden terugkoppeling mogelijk. Je ontvangt een e-mail, waarin je wordt gevraagd de verwijdering het commentaar te bevestigen. Mocht deze bevestiging niet volgen, dan wordt het commentaar de volgende dag automatisch teruggeplaatst. Ik heb nota genomen van de Privacy Policy. Ik ga ermee akkoord dat de informatie kan worden gebruikt voor het beantwoorden van de vraag of voor verdere vragen. Het verzoek wordt versleuteld via https naar de server gestuurd.


 
 
aanvaarden

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties te bieden en verkeer naar onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze social media partners, adverteerders en analisten. Details weergeven