phonenumber list top spammers
phonenumber list top spammers
Twitter Facebook
  1. Beauty4sale.nl vermeldde ? met het nummer 0854890836

    Ik werd gebeld dat ik al een half jaar vermeld sta op een of andere site en of ik wil verlengen. Ik heb aangegeven dat ik nooit ergens toestemming voor heb gegeven en daar ook geen gebruik van wens te maken. Hierop werd de vrouw met een buitenlands accent erg agressief en zei: dat is heel leuk gezegd van je, maar dan had je een jaar geleden niet akkoord moeten gaan. Ik heb aangegeven dat ik nergens akkoord mee gegaan ben en dat ook niet zal doen. Toen droop ze af en zou het doorgeven aan de administratie. Pure oplichters. Krijg ook vaak spookfacturen van dit soort bedrijven. Zou goed kunnen dat ze die eerder al gestuurd hebben. Trap er niet in!

Dit commentaar bij nummer 0854890836 verwijderen

Wanneer je een commentaar wilt verwijderen, vragen we je om in het kort een reden en je kontaktgegevens aan te geven. Zo is er bij onenigheden terugkoppeling mogelijk. Je ontvangt een e-mail, waarin je wordt gevraagd de verwijdering het commentaar te bevestigen. Mocht deze bevestiging niet volgen, dan wordt het commentaar de volgende dag automatisch teruggeplaatst. Ik heb nota genomen van de Privacy Policy. Ik ga ermee akkoord dat de informatie kan worden gebruikt voor het beantwoorden van de vraag of voor verdere vragen. Het verzoek wordt versleuteld via https naar de server gestuurd.


 
 
aanvaarden

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties te bieden en verkeer naar onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze social media partners, adverteerders en analisten. Details weergeven