phonenumber list top spammers
phonenumber list top spammers
Twitter Facebook
  1. ikke vermeldde bedrijvengids.nl met het nummer 0854890836

    Een dame belde mij met de mededeling dat ik al 18 mnd sta ingeschreven op een internetregister en dat ik een nieuwe einddatum moest vaststellen en 390 euro betalen. Toen ik vroeg na mijn naam, zei ze de achternaam goed en niet de voorletter. nou ivm vergunning ministerie van justitie moet ik me aan de juiste gegevens houden en ben ik dus niet met u in zee gegaan. Zij was heel verbaasd omdat ik geen vergunning had volgens haar. Vreemd want heb hem toch al 6 jr. Heb haar gewoon hoorn op de haak gelegd omdat ze gewoon aan brabbelen was en verbaasd.

Dit commentaar bij nummer 0854890836 verwijderen

Wanneer je een commentaar wilt verwijderen, vragen we je om in het kort een reden en je kontaktgegevens aan te geven. Zo is er bij onenigheden terugkoppeling mogelijk. Je ontvangt een e-mail, waarin je wordt gevraagd de verwijdering het commentaar te bevestigen. Mocht deze bevestiging niet volgen, dan wordt het commentaar de volgende dag automatisch teruggeplaatst. Ik heb nota genomen van de Privacy Policy. Ik ga ermee akkoord dat de informatie kan worden gebruikt voor het beantwoorden van de vraag of voor verdere vragen. Het verzoek wordt versleuteld via https naar de server gestuurd.


 
 
aanvaarden

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties te bieden en verkeer naar onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze social media partners, adverteerders en analisten. Details weergeven