phonenumber list top spammers
phonenumber list top spammers
Twitter Facebook
  1. Denise vermeldde online adresgegevens.nl met het nummer 0854890836

    Net (15/6) gebeld door dit bedrijf , wolden een bedrag van rond de 400 euro hebben voor het achteraf vermelden van bedrijfsgegevens. Vrouwtje sprak met buitenlands accent en klonk onbetrouwbaar. Volgens haar hadden we al eerder betaald maar bewijzen en/of een factuur had ze niet. Ruikt niet naar zwendel maar IS zwendel!!!

Dit commentaar bij nummer 0854890836 verwijderen

Wanneer je een commentaar wilt verwijderen, vragen we je om in het kort een reden en je kontaktgegevens aan te geven. Zo is er bij onenigheden terugkoppeling mogelijk. Je ontvangt een e-mail, waarin je wordt gevraagd de verwijdering het commentaar te bevestigen. Mocht deze bevestiging niet volgen, dan wordt het commentaar de volgende dag automatisch teruggeplaatst. Ik heb nota genomen van de Privacy Policy. Ik ga ermee akkoord dat de informatie kan worden gebruikt voor het beantwoorden van de vraag of voor verdere vragen. Het verzoek wordt versleuteld via https naar de server gestuurd.


 
 
aanvaarden

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties te bieden en verkeer naar onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze social media partners, adverteerders en analisten. Details weergeven