phonenumber list top spammers
phonenumber list top spammers
Twitter Facebook
  1. Jotu vermeldde onbekend met het nummer 0854890836

    Wij werden gebeld met de mededeling dat wij 6 maanden geleden akkoord zijn gegaan voor een vermelding op adresgegevens n. (Bestaat niet) wij zouden iets van 360 euro moeten betalen en toen wij riepen helemaal van niets te weten vertelde de dame dat zij daar toch echt de geluidsopname van had en dat zij over 6 maanden het abonnement kon stoppen voor een bedrag van 216 euro. En de bandopname voor BEVESTIGING werd al gestart. Ik heb maar gewoon opgehangen. Ze heeft nog 3x geprobeerd terug te bellen.

Dit commentaar bij nummer 0854890836 verwijderen

Wanneer je een commentaar wilt verwijderen, vragen we je om in het kort een reden en je kontaktgegevens aan te geven. Zo is er bij onenigheden terugkoppeling mogelijk. Je ontvangt een e-mail, waarin je wordt gevraagd de verwijdering het commentaar te bevestigen. Mocht deze bevestiging niet volgen, dan wordt het commentaar de volgende dag automatisch teruggeplaatst. Ik heb nota genomen van de Privacy Policy. Ik ga ermee akkoord dat de informatie kan worden gebruikt voor het beantwoorden van de vraag of voor verdere vragen. Het verzoek wordt versleuteld via https naar de server gestuurd.


 
 
aanvaarden

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties te bieden en verkeer naar onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze social media partners, adverteerders en analisten. Details weergeven