phonenumber list top spammers
phonenumber list top spammers
Twitter Facebook
  1. joe vermeldde onbekend met het nummer 0854890836

    Bij mij belde ze ook voor het 'verlengen' van een proefabonnement en ik zei dat ik nergens van dat ene website van af wist. Ook heb ik nergens contact met hun gehad. Maar ze bleef doorzeuren over een abonnementsverlenging of zo. daarna werd het in een keer heel zacht en vroeg ze hetzelfde nog een keer. Ik zei dat ze onverstaanbaar was en wenste ze mij een prettige dag verder. Na het gesprek gelijk het nummer geblokkeerd.

Dit commentaar bij nummer 0854890836 verwijderen

Wanneer je een commentaar wilt verwijderen, vragen we je om in het kort een reden en je kontaktgegevens aan te geven. Zo is er bij onenigheden terugkoppeling mogelijk. Je ontvangt een e-mail, waarin je wordt gevraagd de verwijdering het commentaar te bevestigen. Mocht deze bevestiging niet volgen, dan wordt het commentaar de volgende dag automatisch teruggeplaatst. Ik heb nota genomen van de Privacy Policy. Ik ga ermee akkoord dat de informatie kan worden gebruikt voor het beantwoorden van de vraag of voor verdere vragen. Het verzoek wordt versleuteld via https naar de server gestuurd.


 
 
aanvaarden

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties te bieden en verkeer naar onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze social media partners, adverteerders en analisten. Details weergeven