phonenumber list top spammers
phonenumber list top spammers
Twitter Facebook
  1. Groninger vermeldde onbekend met het nummer 0857325590

    Geen idee, wie hier achter zit. Ik heb een maand of twee gereageerd op een link waarbij je kans maakte op een prijs van de AH. Had ik nooit moeten doen met mijn mobiele. Heb mij toen ook naar mijn mening gelijk uitgeschreven maar krijg allerlei mailtjes met aanbiedingen, en nu dus ook telefoontjes van dit nummer. MENSEN, U BENT GEWAARSCHUWD, EN GEEF DIT OOK DOOR AAN ANDEREN, KIJK UIT MET LINKJES AANKLIKKEN.

Dit commentaar bij nummer 0857325590 verwijderen

Wanneer je een commentaar wilt verwijderen, vragen we je om in het kort een reden en je kontaktgegevens aan te geven. Zo is er bij onenigheden terugkoppeling mogelijk. Je ontvangt een e-mail, waarin je wordt gevraagd de verwijdering het commentaar te bevestigen. Mocht deze bevestiging niet volgen, dan wordt het commentaar de volgende dag automatisch teruggeplaatst. Ik heb nota genomen van de Privacy Policy. Ik ga ermee akkoord dat de informatie kan worden gebruikt voor het beantwoorden van de vraag of voor verdere vragen. Het verzoek wordt versleuteld via https naar de server gestuurd.


 
 
aanvaarden

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties te bieden en verkeer naar onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze social media partners, adverteerders en analisten. Details weergeven