phonenumber list top spammers
phonenumber list top spammers
Twitter Facebook
  1. Ikke vermeldde Tellows met het nummer 0857325590

    Komen met een aanbod gratis twee weekends gratis incl. Ontbijt en diner. Plus een vakantie naar Toscane of Dubai gratis vliegen voor €49,95. Ik heb meegedaan aan een air fryer actie!Pakket wórdt opgestuurd en je kunt als je er geen gebruik van wíl maken terugsturen. Wel ff je banknummer doorgeven. Maar dat doe ik pas als ik akkoord ga zei ik. BAM...opgehangen.

Dit commentaar bij nummer 0857325590 verwijderen

Wanneer je een commentaar wilt verwijderen, vragen we je om in het kort een reden en je kontaktgegevens aan te geven. Zo is er bij onenigheden terugkoppeling mogelijk. Je ontvangt een e-mail, waarin je wordt gevraagd de verwijdering het commentaar te bevestigen. Mocht deze bevestiging niet volgen, dan wordt het commentaar de volgende dag automatisch teruggeplaatst. Ik heb nota genomen van de Privacy Policy. Ik ga ermee akkoord dat de informatie kan worden gebruikt voor het beantwoorden van de vraag of voor verdere vragen. Het verzoek wordt versleuteld via https naar de server gestuurd.


 
aanvaarden

Wij gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren en om de toegang tot onze website te analyseren. Individuele instellingen zijn mogelijk in de Privacy Policy. Details weergeven