phonenumber list top spammers
phonenumber list top spammers
Twitter Facebook
  1. Nadia vermeldde Beauty nog wat met het nummer 0857325662

    Ik word al een aantal keer gebeld voor een aanbieding, een proefpakket twv € 33 die aan mijn adres aangeboden zou worden. Duidelijk niets te willen weten van dit soort acties, en ook expliciet aangegeven dat ik nooit iets van een enquete heb ingevuld. Ging hij verder niet op in.

Dit commentaar bij nummer 0857325662 verwijderen

Wanneer je een commentaar wilt verwijderen, vragen we je om in het kort een reden en je kontaktgegevens aan te geven. Zo is er bij onenigheden terugkoppeling mogelijk. Je ontvangt een e-mail, waarin je wordt gevraagd de verwijdering het commentaar te bevestigen. Mocht deze bevestiging niet volgen, dan wordt het commentaar de volgende dag automatisch teruggeplaatst. Ik heb nota genomen van de Privacy Policy. Ik ga ermee akkoord dat de informatie kan worden gebruikt voor het beantwoorden van de vraag of voor verdere vragen. Het verzoek wordt versleuteld via https naar de server gestuurd.


 
aanvaarden

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties te bieden en verkeer naar onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze social media partners, adverteerders en analisten. Details weergeven