phonenumber list top spammers
phonenumber list top spammers
Twitter Facebook
  1. Laatjenietpaaien vermeldde Health & Beauty Cosmetics met het nummer 0857325662

    Pas op voor dit bedrijf. Ze lichten de boel op. Beloven zogenaamde gratis gewonnen pakketjes, maar vervolgens zit je aan een abonnement vast en krijg je geen enkel pakket geleverd. Daarna komen ze met hun incassobureau dreigen. Ook het bel me niet register en recht van verzetlijst lappen ze aan hun laars.Als je zegt dat het nou eens afgelopen moet zijn met dat gebel horen ze je zogenaamd niet. Dus pas op! Een gewaarschuwd mens telt voor 2!

Dit commentaar bij nummer 0857325662 verwijderen

Wanneer je een commentaar wilt verwijderen, vragen we je om in het kort een reden en je kontaktgegevens aan te geven. Zo is er bij onenigheden terugkoppeling mogelijk. Je ontvangt een e-mail, waarin je wordt gevraagd de verwijdering het commentaar te bevestigen. Mocht deze bevestiging niet volgen, dan wordt het commentaar de volgende dag automatisch teruggeplaatst. Ik heb nota genomen van de Privacy Policy. Ik ga ermee akkoord dat de informatie kan worden gebruikt voor het beantwoorden van de vraag of voor verdere vragen. Het verzoek wordt versleuteld via https naar de server gestuurd.


 
aanvaarden

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties te bieden en verkeer naar onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze social media partners, adverteerders en analisten. Details weergeven