phonenumber list top spammers
phonenumber list top spammers
Twitter Facebook
  1. Marianne vermeldde Health & Beauty Cosmetics met het nummer 0857325662

    Zomer 2014 werd ik door hun callcenter gebeld voor een aanbiedng met E 8,95 portokosten. Nam ik aan en kon direct hun vervolgzendingen afzeggen binnen de gestelde termijn. Werd weer een aanbieding voor multivitamines met alleen verzendkosten van E 8,95 gegeven. Heb ik aangenomen en had toen niet vervolgzendingen afgezegd. Blijkt, dat ik voor 3 maanden een pakket kreeg voor E 31,50 per maand. Heb het bedrag steeds weer teruggeboekt na hun automatische incasso. Toen kwam het bij een incassobureau en betaal ik nu 3x E 31,50 + E 10,- incassokosten met coulance van het incassobureau, anders was het E 40,- incassokosten. Daarna mij bij het bel-mij-nietregister opgegeven. Maar zij staan niet in het rijtje van bedrijven van dit register. Ik word nog steeds regelematig enkele keren per week gebeld. Ik zeg steeds weer, dat ik niet gebeld wil worden en niks van ze wil hebben. Maar omdat ik een keer bij ze heb gekocht, kom ik niet in het register van niet-bellen te staan. Dit is echt telefoon-terreur. Ik ga dit melden bij de Consuwijzer. ALs iedereen dit nu doet, gaat de Consuwijzer hier iets aan doen. Gratis bellen 088-0707070 op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Dan pas zullen we verlost raken van deze bellers.

Dit commentaar bij nummer 0857325662 verwijderen

Wanneer je een commentaar wilt verwijderen, vragen we je om in het kort een reden en je kontaktgegevens aan te geven. Zo is er bij onenigheden terugkoppeling mogelijk. Je ontvangt een e-mail, waarin je wordt gevraagd de verwijdering het commentaar te bevestigen. Mocht deze bevestiging niet volgen, dan wordt het commentaar de volgende dag automatisch teruggeplaatst. Ik heb nota genomen van de Privacy Policy. Ik ga ermee akkoord dat de informatie kan worden gebruikt voor het beantwoorden van de vraag of voor verdere vragen. Het verzoek wordt versleuteld via https naar de server gestuurd.


 
aanvaarden

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties te bieden en verkeer naar onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze social media partners, adverteerders en analisten. Details weergeven