phonenumber list top spammers
phonenumber list top spammers
Twitter Facebook
  1. visje vermeldde health met het nummer 0857325662

    Ben net opgebeld dat ik was geselecteerd voor een leuke aanbieding voor huidproducten op mijn mobiel. De man deed zijn verhaal en toen ik hem vroeg hoe hij aan mijn 06 kwam zei hij dat deze gekoppeld was aan mijn postcode??? Ik heb hem even flink te waarheid gezegd en dat ik absoluut niet op dit soort telefoontjes zat te wachten rn hen opgehangen. Gelijk het nr geblokkeerd in mijn telefoon.

Dit commentaar bij nummer 0857325662 verwijderen

Wanneer je een commentaar wilt verwijderen, vragen we je om in het kort een reden en je kontaktgegevens aan te geven. Zo is er bij onenigheden terugkoppeling mogelijk. Je ontvangt een e-mail, waarin je wordt gevraagd de verwijdering het commentaar te bevestigen. Mocht deze bevestiging niet volgen, dan wordt het commentaar de volgende dag automatisch teruggeplaatst. Ik heb nota genomen van de Privacy Policy. Ik ga ermee akkoord dat de informatie kan worden gebruikt voor het beantwoorden van de vraag of voor verdere vragen. Het verzoek wordt versleuteld via https naar de server gestuurd.


 
aanvaarden

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties te bieden en verkeer naar onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze social media partners, adverteerders en analisten. Details weergeven