phonenumber list top spammers
phonenumber list top spammers
Twitter Facebook
  1. Zoë vermeldde 0883305015 met het nummer 0883305015

    Afgelopen dinsdag 14 aug 2012 begon dit nummer te bellen. Ik nam op en hoor alleen mensen op een verre acgtergrond, ik kijk op mijn mobiel of ik wel verbinding heb of zo. Later zeg ikweer mijn naam en wordt er opgehangen. Sindsdien word ik elke dag één keer gebeld door dat nr. Ik neem niet meer op. Sinds gisteren werd ik ook per prive nr gebeld, waarbij ik op wild nemen maar gelijk de verbinding weer werd verbroken. Vandaag weer door het privenr gebeld, ik neem niet op. Wordt erg hinderlijk zo.

Dit commentaar bij nummer 0883305015 verwijderen

Wanneer je een commentaar wilt verwijderen, vragen we je om in het kort een reden en je kontaktgegevens aan te geven. Zo is er bij onenigheden terugkoppeling mogelijk. Je ontvangt een e-mail, waarin je wordt gevraagd de verwijdering het commentaar te bevestigen. Mocht deze bevestiging niet volgen, dan wordt het commentaar de volgende dag automatisch teruggeplaatst. Ik heb nota genomen van de Privacy Policy. Ik ga ermee akkoord dat de informatie kan worden gebruikt voor het beantwoorden van de vraag of voor verdere vragen. Het verzoek wordt versleuteld via https naar de server gestuurd.


 
 
aanvaarden

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties te bieden en verkeer naar onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze social media partners, adverteerders en analisten. Details weergeven