phonenumber list top spammers
phonenumber list top spammers
Twitter Facebook
  1. Daphne vermeldde onbekend met het nummer 0883305015

    Omdat ik in het buitenland zit en eigenlijk een andere simkaart en telefoon gebruik, neem ik nooit op als dit nummer belt. Als ik mijn andere telefoon aan zet, zie ik steeds de gemiste oproepen. Ik word sinds halverwege augustus bijna iedere dag gebeld, en als ik zo de andere reacties lees dan weet ik wel dat dit geen normale beller is!

Dit commentaar bij nummer 0883305015 verwijderen

Wanneer je een commentaar wilt verwijderen, vragen we je om in het kort een reden en je kontaktgegevens aan te geven. Zo is er bij onenigheden terugkoppeling mogelijk. Je ontvangt een e-mail, waarin je wordt gevraagd de verwijdering het commentaar te bevestigen. Mocht deze bevestiging niet volgen, dan wordt het commentaar de volgende dag automatisch teruggeplaatst. Ik heb nota genomen van de Privacy Policy. Ik ga ermee akkoord dat de informatie kan worden gebruikt voor het beantwoorden van de vraag of voor verdere vragen. Het verzoek wordt versleuteld via https naar de server gestuurd.


 
 
aanvaarden

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties te bieden en verkeer naar onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze social media partners, adverteerders en analisten. Details weergeven