phonenumber list top spammers
phonenumber list top spammers
Twitter Facebook
  1. S.lachtoffer vermeldde Postcode loterij met het nummer 0883305015

    Wordt steeds gebeld op mijn mobiele telefoon, ook na nadrukkelijk verzoek dat ik niet meer gebeld wil worden door nr. 0031883305015. Zeer irritant. Niet alleen dat zij bellen, maar ook dat mijn nummer "verkocht" wordt aan wie het dan ook mag zijn!!!

Dit commentaar bij nummer 0883305015 verwijderen

Wanneer je een commentaar wilt verwijderen, vragen we je om in het kort een reden en je kontaktgegevens aan te geven. Zo is er bij onenigheden terugkoppeling mogelijk. Je ontvangt een e-mail, waarin je wordt gevraagd de verwijdering het commentaar te bevestigen. Mocht deze bevestiging niet volgen, dan wordt het commentaar de volgende dag automatisch teruggeplaatst. Ik heb nota genomen van de Privacy Policy. Ik ga ermee akkoord dat de informatie kan worden gebruikt voor het beantwoorden van de vraag of voor verdere vragen. Het verzoek wordt versleuteld via https naar de server gestuurd.


 
 
aanvaarden

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties te bieden en verkeer naar onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze social media partners, adverteerders en analisten. Details weergeven