phonenumber list top spammers
phonenumber list top spammers
Twitter Facebook
  1. fleurtje12666 vermeldde onbekend met het nummer 0883305015

    ik word ook constant gebeld door dot nummer. word er helemaal gek van. werd eerst heel vaak door een onbekend nummer gebeld hebben jullie dat ook gehad? Ik heb nooit opgenomen en als ik het zo allemaal leest moet ik dat ook niet doen. dus voor alle andere neem dit nummer niet op.

Dit commentaar bij nummer 0883305015 verwijderen

Wanneer je een commentaar wilt verwijderen, vragen we je om in het kort een reden en je kontaktgegevens aan te geven. Zo is er bij onenigheden terugkoppeling mogelijk. Je ontvangt een e-mail, waarin je wordt gevraagd de verwijdering het commentaar te bevestigen. Mocht deze bevestiging niet volgen, dan wordt het commentaar de volgende dag automatisch teruggeplaatst. Ik heb nota genomen van de Privacy Policy. Ik ga ermee akkoord dat de informatie kan worden gebruikt voor het beantwoorden van de vraag of voor verdere vragen. Het verzoek wordt versleuteld via https naar de server gestuurd.


 
 
aanvaarden

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties te bieden en verkeer naar onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze social media partners, adverteerders en analisten. Details weergeven