phonenumber list top spammers
phonenumber list top spammers
Twitter Facebook
  1. Bangkok vermeldde onbekend met het nummer 0883305015

    Ik kijk net op deze site en wordt nog geen twee seconde later door onbekend nummer gebeld. Vier uur eerder was mijn mobiel al gebeld door bovenstaand nummer. Ik zit momenteel in het buitenland en het lijkt wel alsof deze beller selectief naar het buitenland belt als ik zo de andere reacties bekijk. Zal het in ieder geval blokkeren.

Dit commentaar bij nummer 0883305015 verwijderen

Wanneer je een commentaar wilt verwijderen, vragen we je om in het kort een reden en je kontaktgegevens aan te geven. Zo is er bij onenigheden terugkoppeling mogelijk. Je ontvangt een e-mail, waarin je wordt gevraagd de verwijdering het commentaar te bevestigen. Mocht deze bevestiging niet volgen, dan wordt het commentaar de volgende dag automatisch teruggeplaatst. Ik heb nota genomen van de Privacy Policy. Ik ga ermee akkoord dat de informatie kan worden gebruikt voor het beantwoorden van de vraag of voor verdere vragen. Het verzoek wordt versleuteld via https naar de server gestuurd.


 
 
aanvaarden

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties te bieden en verkeer naar onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze social media partners, adverteerders en analisten. Details weergeven