phonenumber list top spammers
phonenumber list top spammers
Twitter Facebook

0408200776 van Eindhoven

Klik op de kaart om te vergroten

Rating voor 0408200776

5
Naam / Bedrijf: Eden Health (7) onbekend (18) eden health (3) Eden Health Services (1) Eden HEalth (1) EDEN HEALTH (1) edenhealth (1) 0402310001 (1) . (1) 04082200776 (1) Eden Health Products (1) 0031408200771 (1) 0408200776 (1) Robbert van Ede (1) onbekend (1) meer....
Gesprekstypen: onbekend (15) meer....
Commentaren: 40 (verwijderd:7)
Inschatting: neutraal (tellows Score 5)

Telefoonnummer details

Stad: Eindhoven - Nederland
Telefoonnummer: 040-8200776
Internationaal: +31408200776
Adres: Details
Eigenaar en Adres:
te weten komen
Alle informatie wordt gegeven zonder garantie!

Stuur rating en bloknummer in

Als u eenmaal bent ingelogd, kunt u op al uw telefoons eenmaal beoordeelde bellers identificeren en blokkeren. U helpt de community ook met uw waardering van het nummer!

Gegeven ratings aan 0408200776

Beoordeling indienen
 1. Andrew Laros meldde Eden Health met het nummer 0408200776 als een telefoonnummer betrouwbaar

  Ben meerdere keren benaderd maar was niet aanwezig. Heb het bedrijf terug gebeld. Kreeg een aardige mevrouw aan de telefoon die duidelijk met mij tot slot de afspraken doornam. Heb het product nu voor het tweede kwartaal en vind ze prima. Nederlands product en tot nu toe helpt het prima voor mijn energie aangezien ik enorm veel sport. Het bellen kan misschien minder veel maar product is prima!

 2. Brekelmans meldde Eden Health Services met het nummer 0408200776 als een Oplichting

  Dit bedrijf is zeer gevaarlijk. Heb onmiddellijk de hulp ingeschakeld van mijn zwager die advocaat is. Gewoon een aangetekende brief sturen, en jezelf beroepen op 'afdeling 9A boek 7 BW'. Onomstotelijk staat vast, dat je 3 maanden bedenktijd hebt.
  Mijn zwager heeft mij sowieso geadviseerd om aangifte te doen bij de politie wegens oplichting. Dit is gebeurd, & mijn aanklacht is hoog op genomen.
  Mijn vrouw werkt op het lab. en ondanks tegenreactie hier ergens vermeld (vermoedelijk een van de oplichters zelf) gaat het hier 300% zeker om placebo snoepjes.

 3. JVerkade meldde het nummer 0408200776 als onbekend

  Ik heb vroeger ook in een callcenter gewerkt. Het probleem is dat er een belcomputer tussen zit. Zolang je niet opneemt, blijft het nummer terugkomen in de deze belcomputer. Als je één keer opneemt en zegt dat je er niets mee te maken wil hebben, dan kan die medewerker je gewoon een andere status meegeven en dan wordt je niet meer gebeld.

  Ik werd zelf ook drie keer gebeld, ik heb toen opgenomen, mevrouw keurig te woord gestaan, gezegd dat ik geen interesse heb, ze hebben me toen gewoon afgeboekt als "geen interesse" en daarna ben ik ook niet meer gebeld. De makkelijkste manier dus!

 4. anita meldde eden health met het nummer 0408200776 als een Telemarketeer

  Ben via dit nummer benaderd met de vraag of ik een proefpakket vitaminepillen inclusief 3 hotel vouchers zou willen bestellen voor 9,95. vond het erg verdacht maar ben blij dat ik er toch op ben ingegaan, de pillen zijn merkbaar sterker en die vouchers zullen zeker nog van pas komen! wel verrast om hier te zien dat anderen een minder goede ervaring gehad hebben, erg vervelend

 5. anita meldde onbekend met het nummer 0408200776 als een Oplichting

  Ik kreeg na tijdig opzeggen van verdere toelevering vitaminepillen een nieuwe zending een een faktuur van 43,75. Ik heb de automatische incasso geblokkeerd. Ze krijgen geen cent van me verder. Het zijn opichters Eden health. Ze proberen je te intimideren met hun dreiging dat de vordering uit handen wordt gegeven.

 6. boris boomslagter meldde eden health met het nummer 0408200776 als een telefoonnummer betrouwbaar

  Proefpakket uitgeprobeerd, was erg tevreden maar toch opgezegd. En nu heb ik een jaar lang multivitamine voor mezelf en mijn kinderen! Super actie!

 7. Joke van Geerschoten meldde het nummer 0408200776 als Eden Health

  Ik ben onlangs gebeld door Eden Health. Een erg aardige mevrouw bood me vitamines aan voor de kinderen en voor mijzelf. Na een leuk gesprek en een hoop informatie te hebben ontvangen over de vitamines ben ik overstag gegaan. IjK gebruik ze nu al een tijdje en ze bevallen erg goed. Mijn dochter van 7 en mijn zoon van 9 vinden het voor de eerste keer niet erg om vitamines te slikken. Dus ik ben helemaal tevreden!!

 8. Valo 64 meldde het nummer 0408200776 als Eden HEalth

  EH; "U heeft een enquete ingevuld en een prijs gewonnen, gratis vitamine pillen"
  Ik; "Eeehh welke enquete, ik weet van niets en pillen?"
  EH "Nou is van ongeveer 1,5 jaar geleden, zal ik het maar in orde maken voor u en de pillen opsturen"
  Ik "Oooh maar ik eet inmiddels genoeg verse groente ik hoef uw pillen niet :-)"

  Mensen, speel gewoon het spelletje mee en maak er een komisch gesprek van. MAAR GA NIET OP AANBIEDINGEN IN.

 9. Mij meldde het nummer 0408200776 als Eden Health

  Hallo iedereen, voornamelijk mensen die zenuwachtig zijn omdat ze net gebeld zijn door eden health.

  Ik ben deze maand ook gebeld. Ik zou naar aanleiding van een gezondheidsenquête uitverkoren zijn voor een mooie prijs: 3 hotelovernachtingen en een maand vitaminepillen. In het telefonisch contract hadden ze het OPEENS over kwartaalzendingen. Dit was niet eerder genoemd in het verhaaltje vooraf. Kreeg er een akelig idee bij en heb meteen ALLES geannuleerd.

  Want LET OP!
  Zoals ik het uitgelegd kreeg hoefde ik alleen maar het proefpakketje terug te sturen en zat ik nergens aan vast. Maar...die kwartaalzendingen werden ook hier buiten beschouwing gelaten.
  Stuur dus meteen een mail aan [email protected]:

  Betreft: ontbinding overeenkomst tijdens bedenktijd

  Geachte meneer/mevrouw, medewerker van Eden Health,

  (dag, datum) 2013 (evt om ... uur) heb ik telefonisch een overeenkomst met u gesloten. Op grond van de Wet Overeenkomst op afstand maak ik gebruik van mijn recht op bedenktijd.

  Op grond van de wet brengt de ontbinding van de koop binnen de bedenktermijn met zich mee dat ik de afgesloten financiering ten behoeve van gedane aankoop van rechtswege zonder kosten kan ontbinden.

  Tevens bericht ik u hiermee dat ik voornoemde overeenkomst ontbind met een beroep op afdeling 9A boek 7 van het Burgerlijk Wetboek betreffende de overeenkomsten op afstand. Genoemde wettelijke regeling biedt mij de mogelijkheid om een op afstand gesloten overeenkomst van dienstverlening binnen zeven werkdagen na het sluiten van de overeenkomst te ontbinden.


  Als het goed is ben je dan overal vanaf. Mij hebben ze na een week bevestiging van de annulering gestuurd.

  Succes, Groet, M

 10. cu in court meldde het nummer 0408200776 als EDEN HEALTH

  Inmiddels is het bedrijf verhuist naar Amersfoort. Proefpakket + V-voucher aangetekend met ontvangstbevestiging terug gestuurd. Tevens een brief aangetekend verstuurd waarin wordt aangegeven dat wij afzien van vervolgzendingen. Alles binnen de gestelde termijnen. Zowel pakket als brief zijn ontvangen en het bewijs daarvan is in ons bezit. Bedrijf heeft toch 8,50 euro afgeschreven, bedrag door bank laten storneren, plus een selectieve blokkade in laten stellen. Het zijn inderdaad oplichters en alle mogelijke instanties zijn door mij hierover op de hoogte gebracht. Laat u zich niet intimideren door ongure incassobureau's, ook hier geldt de regel 'wie eist, die bewijst'. Alle incasso's blijven storneren en blokkeren. Belterreur houdt vanzelf op.

 11. Anna bergens meldde Eden Health met het nummer 0408200776 als een telefoonnummer betrouwbaar

  Ik heb de tip opgevolgd van JVerkade. Klopt inderdaad!

  Mevrouw gesproken en verteld dat ik geen interesse heb. Daarna ben ik niet meer gebeld!

  Bedankt voor de tip!

  Haha! ik ook geen problemen meer gehad.

 12. Bas meldde Eden Health met het nummer 0408200776 als een telefoonnummer betrouwbaar

  Ben pas geleden benaderd door dit bedrijf. vernam dat ze verhuist zijn, nu ook met een normaal systeem werken en niet meer zo (agressief) telemarketing gebruiken.

  Mensen begrijp goed dat je iets accepteert waarin het zo is dat je iets goedkoop aangeboden krijgt maar binnen 21 dagen even moet laten weten of je er mee wilt doorgaan of niet.

  Het is heel simpel hoe het werkt alleen helaas zijn de meeste Nederlanders te laks om dat te begrijpen ofzo..

  Was tevreden over het proefpakket, leuke verpakking goed opgezet. gewoon een slim bedrijf dus

 13. Myrthe pol meldde Eden Health met het nummer 0408200776 als een telefoonnummer betrouwbaar

  Ben ook gewoon tevreden over de producten. Heb ze wel op de internet site besteld.

  www.edenhealth.nl

  Ben nu nog aan het kijken voor zo'n v voucher die zijn ook los verkrijgbaar zag ik en dat scheelt me wel iets. Altijd leuk voor een weekendje weg of cadeau.

 14. Esmee Vrijland meldde Eden Health met het nummer 0408200776 als een telefoonnummer betrouwbaar

  Inderdaad ook gebeld, netjes gesprek gehad. Ik ben wel verder gegaan omdat ik sowieso een weekend weg wou met mijn vriend en eten en ontbijten doe je nou eenmaal in een hotel. Voor het zelfde bedrag als 3 nachten hotel heb je nu gratis 1 jaar lang vitamine pillen van Nederlandse bodem. Haha

 15. sanne meldde onbekend met het nummer 0408200776 als een telefoonnummer betrouwbaar

  ik zie hier reacties dat werknemers niet worden uitbetaald wie werkt er in godsnaam gratis.. ik ben zelf ook benaderd door eden health en heb een pakket ontvangen dat enorm goed helpt en krijg enorm goede service... al dat gedoe over oplichterij is gelogen..

 16. Ruig v d Tichel meldde onbekend met het nummer 0408200776 als een Telefoonterreur

  bellen 10 op een dag ik wordt hier gek van

 17. joeri meldde het nummer 0408200776 als edenhealth

  Ik zit er perongelijk aan vast! en heb nu GVD 2 pakketjes van ze gekregen! ik bellen en mailen maar nee hoor geen antwoord binnen 2 dagen...

 18. Ger meldde eden health met het nummer 0408200776 als een Oplichting

  wij werden gebeld diverse keren op onze GSM het nummer dat ons belde nummer 040-2310001 kon ik niet heb toen terug gebeld en wij hadden gewonnen een hotel bon en een vitamine pakket we moesten onze bank gegevens wel even doorgeven toen ik zei van dit doe ik niet kapte ze het gesprek meteen af en hing op.Ze willen gewoon 8,50 euro van je rekening schrijven en voor je het weet hang je aan een contract met deze gasten dus wees alert.Het zijn gewoon oplichters ze bellen zelfs laat in de avond nog.

 19. pastoor meldde het nummer 0408200776 als 0402310001

  wilde vitaminepakket toezenden en ik had een weekend gewonnen van de hotelbon.Als ik het pakketje ontving moest ik 8.50 wel overmaken binnen een week.???

 20. onbekend meldde . met het nummer 0408200776 als een Oplichting

  Hallo,
  Eden health is inderdaad een oplichtersbedrijf.
  Ze bellen mensen continu. En de werknemers krijgen noooooooiitt uitbetaald!!!
  Wie weet wat je hiermee kunt doen als je niet uitbetaald krijgt?
  EN MENSEN PAS OP MET DIT NEPBEDRIJF!!

 21. estrala meldde het nummer 0408200776 als 04082200776

  Ik word sinds een paar weken ook tig keer gebeld, ik heb ook een geheim nr en sta in bel me niet register, ze blijven bezig.Telefoon terreur.

 22. Kaatje meldde onbekend met het nummer 0408200776 als een Telefoonterreur

  Ik woon in Duitsland en ik heb een nederlandsmobiel deze mensen met dit nummer weten niet van ophouden ik neem de telefoon al niet meer af als ze bellen en dat schrikt ze ook al niet af nu weet ik het ook niet meer maar kunnen niet begrijpen dat je niets nodig hebt.

 23. suus meldde onbekend met het nummer 0408200776 als een Aggressieve reclame

  Niet betrouwbaar en zijn hardnekkige bellers!!!

 24. startetra meldde Eden Health Products met het nummer 0408200776 als een Telemarketeer

  Ben gisteren en vandaag [2x] gebeld door dit nummer. Men probeerde mij een vitamineproduct te verkopen en ik heb gezegd geen belangstelling te hebben. Ik heb een geheim nummer en sta in het bel-me-niet register toch hebben ze mijn nummer gevonden [gekocht?]. Heb consuwijzer op de hoogte gesteld. Het komt zeer onbetrouwbaar over en ik wil er niets mee te maken hebben!

 25. anoniempje meldde 0031408200771 met het nummer 0408200776 als een Telemarketeer

  Na veelvuldig door dit nummer gebeld te zijn (zowel uit het buitenland onder 0031408200771 als onder het Nederlandse nummer 0408200771) heb ik nu eindelijk op kunnen nemen, en het blijkt inderdaad een "nieuw"telemaketingbedrijf "Eden Health Products" te zijn.
  Ik heb meteen onderbroken en verteld dat ik ingeschreven ben in het "bel-me-niet register"en bovendien een geheim nummer heb, en dat ik hier werk van ging maken. Daar was de mevrouw wel even van geschrokken en zij zou in ieder geval mijn en telefoonnummer naam laten verwijderen uit hun bestand. Verder begreep zij het niet want het telefoonnummerbestand was door haar baas voor veel geld gekocht en diverse malen bekeken op fouten.
  Ik wacht af of ze inderdaad niet meer bellen.

 26. anoniempje meldde het nummer 0408200776 als 0408200776

  Vandaag voor de eerste keer gebeld door dit nummer, hoe ze aan mijn geheime nummer komen weet ik niet; bovendien ben ik aangemeld in het "bel-me-niet"register met dit nummer, dus????
  Ik was niet in de gelegenheid op te nemen en mijn voicemail is niet ingesproken, dus wachten op het volgende gesprek Gezien de reacties hierboven zal dat er zeker komen......

 27. Makika meldde het nummer 0408200776 als onbekend

  Ben nu 2 x gebeld en krijg dan een bandje dat ik wordt doorverbonden naar de helpdesk, aangezien ik geen problemen heb met wat dan ook, hang ik op.. heel vervelend. Maar even de KPN vragen..

 28. Frans meldde onbekend met het nummer 0408200776 als een Telemarketeer

  Ik heb de tip opgevolgd van JVerkade. Klopt inderdaad!

  Mevrouw gesproken en verteld dat ik geen interesse heb. Daarna ben ik niet meer gebeld!

  Bedankt voor de tip!

 29. Kees meldde het nummer 0408200776 als onbekend

  Werd gebeld, kreeg bandje: Al onze medewerkers zijn op dit moment in gesprek...ik heb direct verbinding verbroken. Moet je niet bij doen....

 30. Barnie Vermeulen meldde onbekend met het nummer 0408200776 als een telefoonnummer betrouwbaar

  Gebruik het nu al een maand, en ik ben ontzettend enthousiast over dit product. Aangezien ze mij met nummer "aan" hebben benaderd, vond ik het betrouwbaar. En dat blijkt!

 31. ikke meldde onbekend met het nummer 0408200776 als een Oplichting

  het nummer komt van edenhealth in eindhoven www.edenhealth.nl
  Dien een klacht in bij de opta
  www.opta.nl over dit spam gedrag.

 32. ikke meldde onbekend met het nummer 0408200776 als een Aggressieve reclame

  Het is telefoonterreur van een zeer agressieve vorm.
  Ik heb ze verzocht te stoppen met deze vorm van telefoon terreur. De persoon die ik aan de lijn had heb ik niet eens de gelegenheid gegeven om zijn verhaal te kunnen doen.
  Ik heb een klacht neer gelegd bij de opta (www.opta.nl)over deze vorm van acquisitie.
  Hoe meer klachten hier binnenkomen, hoe beter het is.

 33. Janne meldde onbekend met het nummer 0408200776 als een Telemarketeer

  Ben eens opgebeld door dit nummer, ik nam op en een vrouw vroeg of ze gelegen beldde. Daarop antwoordde ik 'Nee', omdat ik zulke openingszinnen ken als telefoon marketing.

  Ze vroeg daarna of ze me morgen terug kon bellen, hierop antwoordde ik 'Ok', ik dacht geen probleem morgen neem ik gewoon niet op.

  Sinds dien wordt ik op werkdagen regelmatig gebeld door deze hardnekkige bellers.

  Ik heb ze op mn phone tussen de weigerlijst gezet, maar blijkbaar komen ze er nog steeds doorheen, vreemd.

  Ik denk dat ze geld verdienen als jij opneemt op een of andere manier. Hoe ze aan mijn nummer komen? Geen idee.

  Heb de naam van de firma helaas niet kunnen oppikken.

 34. corine meldde onbekend met het nummer 0408200776 als een telefoonnummer betrouwbaar

  Hallo, ik word al een week dagelijks 2 a 3x gebeld door dit nummer, maar helaas altijd als ik in vergadering zit oid. Bij terugbellen krijg ik: dit nummer is helaas niet bereikbaar, tot ziens. Ik word er helemaal gek van, hoe kom ik hier af? Iemand een idee?

 35. ***** meldde Robbert van Ede met het nummer 0408200776 als een Oplichting

  Oplichtings via telefoon verkoop/contracten

 36. lissepiet meldde onbekend met het nummer 0408200776 als een Telemarketeer

  Ze belden mij eerst op en ik kreeg geen gehoor. Heb hun teruggebeld en het gaat om vitamine pillen die ze gratis naar je toe sturen. ik vind het nog steeds een vreemde zaak...

 37. angelique meldde het nummer 0408200776 met score 5

  Vandaag 2x gebeld ook geen gehoor bij opnemen. Appart......

 38. anouk meldde het nummer 0408200776 als onbekend

  heb smsje gestuurd en het is niet meer beantwoord

 39. mien meldde het nummer 0408200776 als onbekend

  ik weet niet van wie dit nr is

 40. Ria Sonnemeijer meldde het nummer 0408200776 als onbekend

  Ik ben inderdaad ook meerdere malen benaderd, heb het product voor het hele gezin besteld en wij zijn tot op heden erg tevreden op dit product. Ik raad het iedereen aan om het ook te proberen.


Moeten ik een opmerking achterlaten?
Je bent met dit nummer gebeld en weet meer over diegene die je gebeld heeft, dan is het antwoord ja!
Uw rating geeft het telefoonnummer en de beller publiekelijk weer in ons telefoonboek. Je zorgt er zo langdurig voor dat vervelende telefoontjes tot het verleden behoren. Velden met   dienen verplicht te worden ingevuld. Meer informaties vind je op tellows-Blog.
Nieuw commentaar bij Aantal 0408200776Ik wil graag geïnformeerd worden over veranderingen bij dit nummer.

 
Mogelijke spellingen voor het nummer 0408200776
 • (040)8200776
 • 040-8200776
 • 0031408200776
 • (003140)8200776
 • 003140/8200776
 • 003140-8200776
 • +31408200776
 • +31 40 8200776
 • +3140/8200776
 • +3140-8200776

Verdeling van gesprekstypen en namen van bellers in de beoordelingen

onbekend
15 berichten
telefoonnummer betrouwbaar
9 berichten
Oplichting
6 berichten
Telemarketeer
6 berichten
Telefoonterreur
2 berichten
Aggressieve reclame
2 berichten
onbekend
18 berichten
Eden Health
7 berichten
eden health
3 berichten
Eden Health Services
1 berichten
Eden HEalth
1 berichten
Andere EDEN HEALTH(1) edenhealth (1) 0402310001 (1) . (1) 04082200776 (1) Eden Health Products (1) 0031408200771 (1) 0408200776 (1) Robbert van Ede (1) onbekend (1)
aanvaarden

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties te bieden en verkeer naar onze website te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze social media partners, adverteerders en analisten. Details weergeven